Over ons

MESTTECHNIEK.NL

Na 40 jaar...

De mestopslag is natuurlijk een serieuze zaak. Denk maar eens aan alle regelgeving en de veiligheid rondom mest en mestopslag. En natuurlijk niet te vergeten, de uiteindelijke rekensom. Met meer dan 40 jaar ervaring in alle soorten mestopslagsystemen en afdekkingen, helpen wij u op weg in de wereld van de mestopslag.

Met een vast team van enthousiaste mensen zoeken wij een passende oplossing voor uw opslag. Of dit nu voor mest, slib, water of andere vloeistof is. En daarbij geven wij eerlijk en nuchter advies over wat wel en (misschien ook wel) niet kan.

Na zo’n lange tijd in de mestwereld, hebben wij inmiddels alle soorten systemen wel een keer gebouwd, gekeurd of gerepareerd. Geen probleem is te gek, of er is een passende oplossing voor. 

PAS Mestopslagsystemen BV

Mesttechniek.nl is onderdeel van PAS Mestopslagsystemen.  PAS mestopslagsystemen BV met het hoofdkantoor in Drachten – Nederland, is leverancier, producent en dealer van mestopslag tanks en afdeksystemen met name in de agrarische sector.

PAS Mestopslagsystemen is gespecialiseerd in het leveren, bouwen, renoveren, repareren en keuren van de volgende producten: Foliebassins, Betonnen tanks, staal geëmailleerde tanks, Thermoplast tanks. Mestzakken, Netsilo`s, Afdekkingen, Drijfdekken, Linings en Randapparatuur.

Met deze shop bent u verzekerd van een gedegen partij met verstand van zaken.