Mestmixers

WELKE MIXER IS GESCHIKT?

Om te weten welk type mixer geschikt is voor uw opslagsysteem, is het belangrijk om te weten wat voor mest er gemixt dient te worden, de hoeveelheid mest en natuurlijk de hoogte en diameter van de silo.

Hiervoor leveren wij diverse type mixers:

  • Mixer door de silowand
    Door de silowand wordt een aftakasmixer geplaatst. Binnen in de silo wordt de mixer op de betonvloer of een betonplaat vastgezet. De 45° bak kan eventueel met een draaistang buiten de silo worden bediend.
  • Mixer door/over het talud
    Door het talud van een foliebassin/mestzak wordt een 10 meter (of langere) mixer geplaatst en afgedicht met een manchet aan de folies. Gemonteerd op een betonplaat staat scheef door het talud om zo de optimale stuwing te krijgen. In bestaande bassins kan vrij gemakkelijk een mixer over het talud geplaatst worden. 
  • Dompelmixer
    In het midden van de mestzak wordt op een betonplaat de geleidebuis geplaatst met de mixer. Deze kan 360° rond gedraaid worden. Of in een silo wordt aan een geleidebuis de dompelmixer geplaatst. Deze kan op en neer, maar ook gedraaid om zo de mest rond te mixen.

 

De mixers kunnen elektrisch- of aftakasgedreven worden geleverd. Hierbij dient rekening gehouden te worden met het type mixer, de capaciteit, de meterkastaansluitingen en welk type tractor.

Merken

Mesttechniek.nl levert mixers van het merk SUMA voor mestbassins, mestzakken, silo’s en kelders. Dit varieert van dompelmixers aan een geleidestang tot meer dan 10 meter lange mixers door een talud. Daarnaast leveren en monteren wij onderdelen en repareren wij alle andere type mixers zoals Buschmann en Reck.

ONZE MIXERS

Over mesttechniek.nl - Al 40 jaar specialist in mestopslag

Met meer dan 40 jaar ervaring in de mest, mogen wij ons met recht ervaringsdeskundige noemen. Met deze kennis en expertise in alle soorten mestopslagsystemen en afdekkingen, helpen wij u op weg in de wereld van de mestopslag.

In deze webshop leveren wij alles op het gebied van (drijf)mesttechniek. Van afsluiters en onderdelen tot het leidingwerk voor het verpompen van mest. Niets is te gek en alles is leverbaar! Naast het leveren van allerlei onderdelen, kunnen wij u ook van dienst zijn met (de)montage van alles op het gebied van mestopslag (van silo tot bassin), reinigen en keuren van systemen.

Neem contact met ons op

Mesttechniek.nl is onderdeel van PAS Mestopslagsystemen. 

De Giek 31, 9206 AS Drachten (The Netherlands)

Vul ons formulier: